Dodatna Vizija o Sedam Glavnih Ne-kršćanskih Religija, Sedam Glava Otkrivenja 17 i Identitetu Bludnice

 

Povratak na Glavnu Stranicu


 

 

 

Oko 5:30 ujutro, 18. veljače 2015., dobio sam daljnji uvid u razlog zbog kojeg je moj anđeo naložio da dam sedam glavnih svjetskih religija kao PRVU definiciju sedam glava Otkrivenja 17. Neki od vas se sjećaju da sam u mojoj viziji iz siječnja o stanju svijeta, naveo sedam glavnih svjetskih religija kao jedno od dubljih značenja sedam glava Otkrivenja 17. Ponovno sam to učinio u svojoj viziji o sedam glava 16. veljače. Neki od vas su možda mislili da sam u krivu. U ovom ćete dokumentu saznati da sam bio u pravu.

 

Kada mi je moj anđeo Gabriel pokazao definiciju za sedam glava, nisam mogao shvatiti povezanost sedam glavnih religija svijeta s 8 kraljeva Otkrivenja 17. Moj anđeo mi je rekao da ih zapišem i da će mi dati objašnjenje kasnije. Želim vam reći da je trebalo vjere i povjerenja s moje strane, jer nisam odmah mogao vidjeti povezanost između njih.

 

Jučer i jutros, moj anđeo mi je dao jasne razloge za uključivanje sedam glavnih religija svijeta kao značenja sedam glava. Jučer me razumno ispitivala osoba iz druge zemlje, što sam naveo dole. Ali želio bih dati još dublji opis onoga što mi je Gospodin pokazao ovo jutro.

 

Pokazano mi je da je prvi, najvažniji i najdublji smisao sedam glava da simboliziraju sedam glavnih religija svijeta. Pravi razlog za to je sama činjenica da žena sjedi na skrletnoj zvijeri i zove se bludnica, jer je počinila preljub s sedam glavnih poganskih, ne-kršćanskih religija svijeta. Može li biti jasnije od toga? To je prvi definirani atribut žene koji ju čini bludnicom u Otkrivenju 17.

 

Otk 17:3 I odnese me u duhu u pustaru; i ugledah ženu gdje sjedi na skrletnoj zvijeri, punoj bogohulnih imena, i ima sedam glava i deset rogova.

 

Otk 17:4 I žena bijaše odjevena u grimiz i purpur, i nakićena zlatom i dragim kamenjem i biserjem. U ruci joj bijaše zlatna čaša puna gnusoba i nečistoće bluda njezina.

 

Otk 17: 5 I na čelu joj napisano ime: TAJNA, VELIKI BABILON, MATI BLUDNICĀ I GNJUSOBĀ ZEMALJSKIH.

 

Otk 17:6 I vidjeh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svjedoka Isusovih. I kad je vidjeh, začudih se čudom velikim.

 

Određivanje Atributa Žene po Njihovom Redu:

 

1.   Sjedi na crvenoj zvijeri koja simbolizira silu koja je bludnička.

 

2.   Ona je odjevena u ljubičasto, boju koja se često koristi za označavanje svetih stvari, pa glumi da je sveta svojom odorom. Ali također je odjevena u skrlet, što je boja koja označava bludnost. Tako pokušava kombinirati izgled svetosti i bludništva.

 

3.   Obložena je dragim kamenjem i biserima, što bi trebalo ukazivati na čistu istinu.

 

4.   Zlatna čaša u ruci simbol je Krista (u Svetištu je svo zlato bilo simbol Krista), ali ona Ga je zagadila (čašu) gnjusobama, nečistoćom i bludom – istim gnjusobama, nečistoćom i bludništvom sedam glavnih ne-kršćanskih religija svijeta.

 

5.   Na čelu joj je napisano Tajna Babilon, Majka bludnica i gnusoba. Tako je čitavo područje Sotonine sinagoge uključeno u simbole koji definiraju njezine atribute, njezin karakter.

 

6.   Ono na što Adventisti nisu obraćali pozornost je zvijer na kojoj bludnica sjedi, a koja mrzi ženu i spalit će ju. Pojasnit ću ovu zvijer na slijedeći način:

 

Dvostruki Aspekti Žene i Zvijeri koju Jaše

 

U stihu 9 vidimo da žena sjedi na sedam brežuljaka, sedam planina. To se često tumači kao sedam brda na kojima se nalazi Rim. Ovo je jedno važeće značenje, ali ima ih još.

 

"Vjerojatnija povezanost je povezivanje planina sa simbolikom sila i kraljeva/kraljevstava koja se nalaze u Starom Zavjetu i drugim židovskim djelima. "Sedam", naravno, često simbolizira potpunost ili savršenstvo, pa je stoga moguće da se sedam planina najbolje razumiju židovskim sklopom razmišljanja kao simbol potpune vlasti ili punine kraljevske sile." https://bible.org/seriespage/chapter-4-evidence-jerusalem-harlot

 

Otk 17:9 "Tu treba uma koji ima mudrosti. Sedam glava sedam je brda na kojima žena sjedi."

 

Jeruzalem se također nalazi na sedam brda, a pri petoj trubi kad Sotona ubije bludnicu i spali ju (Otk 17:16), on će postaviti svoje kraljevstvo u Jeruzalemu, u obnovljenom Hramu na svetom mjestu gdje se sada nalazi islamska džamija: http://www.askelm.com/prophecy/p000201.htm

 

Sotonino vladanje iz Jeruzalema bit će njegov pokušaj da postavi svoje kraljevstvo na stranama sjevera novoizgrađenog hrama na sedam brda Jeruzalema. Rim krivi Sotonino židovsko carstvo slobodnog zidarstva (Masona), a slobodno zidarstvo krivi Sotonino kraljevstvo Rima, ali oboje se natječu za kontrolu svijeta kroz novi svjetski poredak, a to ističe Jezuitski svećenik, pokojni Malachi Martin (da se Rim bori za kontrolu svijeta), a znamo da slobodno zidarstvo isto to radi.

 

Slobodno zidarstvo također posvaja sve religije svijeta u svoje zajedništvo, baš kao i Rim. Slobodno zidarstvo je Sotonin prvi sponzor zbog barem dva važna razloga:

 

1.   Slobodno zidarstvo ne ispovijeda Krista onako kako to Rim radi.

2.   Slobodni zidari najvišeg stupnja su Židovi koji mrze Krista kao i Sotona.

 

Je li Ateizam religija?

 

Vrhovni sud SAD-a je zaključio da su ateizam i sekularni humanizam religije. Sekularni humanizam spada pod kategoriju ateizma.

 

https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100610223655AAyJOMg

 

http://www.conservapedia.com/Atheism_is_a_religion

 

Komentar Dejan: Ova poveznica lijepo opisuje ateizam:

https://www.religija.me/?page_id=6309

Kraj Komentara.

 

Slijedi sažetak Kraljevstva Sotonine Sinagoge koje on zastupa kad se pojavi kao anđeo svjetla i kao osma glava Otkrivenja 17. Suprotno onome što većina ljudi vjeruje, Ateizam je glavna religija Sotone. http://debunkingatheists.blogspot.ca/2010/07/atheism-is-religion.html

 

1.   Ateizam

2.   Poganstvo

3.   Judaizam

4.   Istočni misticizam

5.   Islam

6.   Katolicizam

7.   Otpali Protestantizam uključujući i zvaničnu crkvu Adventista Sedmog dana.

 

U ime Boga Abrahama, Izaka i Jakova,

 

Ronald William Beaulieu

 

Prijevod: Ivan Komadina