Vizija Brata Beaulieua: Hoće li Nacionalni Nedjeljni Zakon Doći u Proljeće 2019.?

 

 

Proročka Izjava

Povratak na Glavnu Stranicu


 

 

 

20. studenoga 2018., puno se uzbuđenja stvara zbog pretpostavke da će se u proljeće 2019. donijeti Nacionalni Nedjeljni Zakon. Doista, čini se, iz mnogih dokaza da se taj događaj može dogoditi. Nisam u neznanju po pitanju svih prevladavajućih dokaza. U svjetlu takvih dokaza, prirodno bi bilo vjerovati da će Nedjeljni Zakon biti donesen sljedećeg proljeća.

 

Međutim, rano ovoga jutra, pitao sam Gospodina je li to istina. U viziji, bio sam upućen da u proljeće 2019. NEĆE biti nikakav Nedjeljni Zakon, iz razloga što se nevjesta Isusa Krista još nije pripremila da objavi Ponoćnu Glasnu Viku svijetu. Međutim, bio sam upućen da je vrijeme Nacionalnog Nedjeljnog zakona blizu i da Sotona naporno radi iza scene kako bi takav zakon proglasio u čast samome sebi i za obeščašćivanje Velikog Zakonodavca.

 

Uvjeren sam da zbog toga što sam dao POTPUNU ISTINU u vezi svih ozbiljnih pitanja koja su zapala Božji narod, ako i dalje budem vjeran, On će me počastiti dajući mi znak koji svi trebamo tražiti. Ponavljam: bio sam upućen da ću dobiti znak za upozorenje Božjem narodu o vremenu dolaska Nacionalnog Nedjeljnog Zakona.

 

Nacionalni nedjeljni zakon dolazi u proljeće 2019

https://www.youtube.com/watch?v=kdZSH5EZkec

 

"Strani će narodi slijediti primjer Ujedinjenih Država. Iako će ona predvoditi, ipak će ista kriza doći na naše ljude u svim dijelovima svijeta." -Ellen G. White, Testimonies For The Church, Volume 6, page 395.

 

Također mi je pokazano da je datum Jubileja učinjen skrivenim iz dva razloga:

 

1.   Tako da čovjek ne može odrediti vrijeme Isusovog dolaska, ali lude djevice i dalje tvrde da mogu izračunati taj datum.

 

2.   Da zbuni one koji bi ponovno uspostavili održavanje blagdana, koji su ukazivali naprijed na Kristov prvi dolazak, kao da nikad nisu bili ispunjeni. Pokazano mi je da je to jednako bogohulno kao što je izgradnja trećeg Hrama i ponovno započinjanje žrtvenog sustava.

 

3.   Također, pokazano mi je da Ellen White, Proročica Boga Svemogućega, nije pogrešno zvala Isusa tim imenom; da ga NEMORAMO zvati drugim imenom i da čovjek još uvijek pokušava pokrenuti djela kojima bi se RAZLIKOVALI te da su bolji od svojih bližnjih. Na primjer, Jehovini svjedoci osjećaju se svetiji od tebe jer nazivaju Boga samo s imenom Jehova. Rezultati poučavanja da moramo nazvati Isusa samo s drugim imenima, bit će prema motivu za takvo djelovanje, i taj će čin SUDITI Isus, Božji Sin.

 

4.   Što se tiče blagdana, trebali bismo poznavati blagdane i njihov izvorni značaj židovskom sustavu. Trebali bismo biti svjesni trenutnog antitipološkog Dana Pomirenja i nadolazećeg Blagdana Žetve.

 

5.   Izgradnja vanjskih skloništa za sveti Blagdan Sjenica Staroga Zavjeta, nazvan Sukkot na hebrejskom, bila bi nemoguća u mnogim dijelovima svijeta gdje nema grana stabala.

 

"I uzmite si prvoga dana plodove najljepšega drveća, grane palmi i grančice lisnatih stabala i potočne vrbovine; i radujte se pred Gospodinom, Bogom svojim, sedam dana." Lev. Zakon 23:40

 

U ime Boga Abrahama, Izaka i Jakova

 

Ovo je proročka izjava.

 

R William Beaulieu

 

Prijevod: Ivan Komadina