Da li je papa Franjo zadnji papa?

i

Pojašnjenja o Otkrivenju 17

 

 

Otk 19:7 Radujmo se i kličimo i slavu mu dajmo! Jer dođe svadba Jaganjčeva i žena se njegova pripravi!

Povratak na Glavnu Stranicu


 

 

 

Neki su pitali je li Papa Franjo zadnji Papa, stoga sam upitao Gospodina da mi pokaže odgovor na ovo pitanje. Ujutro, 19.10.2017. pokazano mi je da sve ovisi o Božjoj nevjesti koja se priprema. Nevjesta ima privilegiju ne samo da traži, nego i ubrza dolazak dana Božjeg. Nevjesta se može spremiti prije nego što završi Franjina vladavina, ali ako se ne spremi, bit će izabran novi papa. Bilo je vrijeme kada sam mislio da će Papa Franjo biti posljednji papa jer je on Jezuit i zbog znakova vremena, ali upućen sam da to ne mora biti slučaj.

 

2 Pet 3:12 iščekujući i požurujući dolazak dana Božjega, u koji će se nebesa goruća raspasti i počela se spaljena rastaliti?

 

Ellen White je rekla da je Krist mogao doći 1844., i 1888, kad je bilo izlijevanje Duha Svetoga. Ovim je ona mislila da je nevjesta mogla biti vjerna do točke da prouzrokuje (ubrza) drugi dolazak Krista. Umjesto toga, dio nevjeste je postao Laudicejanski, stoga Philadelphia mora ponovno ustati i zasjati, i težiti da bude u 144,000 tako što će postati bez mane uz pomoć Duha Svetog. Otkrivenje 14:1-4

 

''A kad plod dopusti, odmah šalje srp jer je žetva prispjela.'' Krist čeka s velikom žudnjom očitovanje samoga sebe u svojoj crkvi. Kada se Kristov karakter savršeno reproducira u Njegovom narodu, onda će doći da ih uzme kao svoje. {COL 69.1}

Privilegija je svakog kršćanina ne samo da čeka već da ubrza dolazak našeg Gospodina Krista (2 Pet 3:12). Kada bi svi koji ispovijedaju Njegovo ime rađali plodom za Njegovu slavu, o kako bi brzo cijeli svijet bio posijan sjemenom evanđelja. Brzo bi posljednja velika žetva biti zrela, i Krist bi došao skupiti dragocjeno žito." {COL 69.2}

 

Pojašnjenje Sedam Glava na Zvijeri Koja Nosi Ženu iz Otkrivenja 17

 

Kad sam dobio prvu viziju o sedam glava iz Otkrivenja 17, pokazano mi je da glave predstavljaju poganske religije. Neki su mislili da griješim, ali ne griješim. U mojoj posljednjoj viziji pokazana su mi sedam kraljevstava koja čine sedam glava. Zato sam ih dodao viziji o poganskim religijama povezanih s tim kraljevstvima. Bog mi je dao još jednu viziju da uključi kraljevstva s kraljevima i poganskim religijama koje su povezane s njima.

 

Pokazano mi je da sedam glava na zvijeri koja nosi ženu iz Otkrivenja 17 također uključuje različite religije svijeta koje su prigrlile sedam glava konfederacije i Sinagoge Sotone. Kasnije mi je pokazano da sedam glava predstavljaju i SILE (kraljeve) i RELIGIJU(E) koje su prihvatili ti kraljevi i njihovi podanici. Udruženje poganskih bogova sa 7 glava bolje pokazuje konfederaciju Sotonine sinagoge i kako je on osmi, ali "od sedam." Dakle, ovi entiteti ne mogu biti odvojeni od sedam glava i još uvijek biti dio konfederacije Sotone.

 

                          1.   Egipat: Drevna egipatska religija bila je složen sustav politeističkih vjerovanja i rituala koji su bili sastavni dio drevnog egipatskog društva.

 

                          2.   Asirija: Drevni Asirci su bili pogani, što znači da su obožavali mnoge bogove. Svaki bog ili božica predstavljao je drugu stvar.

 

                          3.   Babilon: Sve lažne religije započele su u Babilonu.

 

                          4.   Perzija: Zoroastrizam. Drevna pred-islamska religija Perzije.

 

                          5.   Grčka: Politeizam - Veliki bogovi i božice: Zeus, Posejdon, Had, Apollo, Artemis, Afrodita, Ares, Dioniz, Hefeas, Athena, Hermes, Demeter, Hestia i Hera.

 

                          6.   Rim: Rimokatolicizam je usvojio poganstvo od svih ostalih 5 glava koje su vladale prije nje.

 

                          7.   Sjedinjene Države: Otpali Protestantizam. Zvijer nalik janjetu koja združuje ruke s Rimom kako bi govorila poput zmaja.

 

U Ime Boga Abrahama, Izaka i Jakova,

 

Ronald William Beaulieu

 

Preveo i uredio: Ivan Komadina