Moja vizija o židovskim i poganskim antikristima

 

 

1.Ivanova 2:18 Dječice, posljednji je čas! I kao što ste čuli da Antikrist dolazi, već i sada su se pojavili mnogi antikristi. Odatle znamo da je posljednji čas.

Povratak na Glavnu Stranicu


 

Dana mi je vizija 5. listopada 2016.g. koja otkriva neka od pitanja i događaja vezanih uz Židove i pogane do vremena Antikrista. Najprije, moramo biti svjesni kako će biti više od jednog antikrista. Božja riječ kaže kako ih ima mnogo te da ih je bilo mnogo i u Ivanovom vremenu. Međutim, glavni antikrist je infiltrirani židovski jezuit koji djeluje pod krinkom Rimokatoličke crkve.

 

Pokazano mi je kako su Židovi pogrešno protumačili Božji izraz koji se koristi za njih kao izabrani narod; oni su protumačili izraz 'izabrani' kao da znači superiorniji te da su odvojeni od svojih bližnjih. Ovo je antiteza Evanđelja i širenju Evanđelja svijetu. Ovaj koncept superiornosti napredovao je do točke u kojoj mnogi Židovi vjeruju kako će se uzdići do toga da postanu Bog i sami sebi Spasitelji. Zbog ove potpuno pogrešne predodžbe, grupa antikrista svjetskog židovstva planira porobiti sve ostale rase i ubiti sve koji se neće podrediti i služiti im kao robovi te obožavati njihovog boga Lucifera - Sotonu.

 

Pokazano mi je kako poganski ateisti koji se pripremaju za katastrofe u budućnosti tzv. 'preperi' također djeluju kao vlastiti spasitelji. Ne oslanjaju se na Boga koji bi se pobrinuo za sve njihove potrebe zato što ne vjeruju u Njega. Oni planiraju sve vrste shema kako bi osigurali svoj opstanak, ali pokazano mi je da njihove metode neće uspjeti. Podignut sam daleko iznad zemlje i pokazan mi je prikaz vremena nakon što preživjeli pogani shvate kako svi njihovi napori za preživljavanje i odbijanje židovskog novog svjetskog poretka propadnu. Ostali su bez municije i dijelova za oružje. Još prije prve trube, činilo se da je zemlja bila ispunjena vatrom i dimom s bezbroj novih požara koji su izbijali na svim frontovima.

 

Pitao sam svog anđela što je uzrokovalo sve ove požare koji se pojavljuju po cijelom svijetu. Rečeno mi je kako su velike grupe preživjelih postali suicidalni i kako će se udružiti po cijelom svijetu i početi uništavati sve živo, zapalit će gradove i šume u pokušaju da unište židovske posjede, elitu za koje smatraju da će ih porobiti. Smatrat će kako je to jedini mogući način za osvetu pošto će u mnogo slučajeva oružje i municija biti zabranjena, i/ili će ostati bez municije jer za oružje koje će ilegalno gomilati, municija im neće više biti dostupna. Elita posjeduje tvornice koje proizvode takva naoružanja i mogu zaustaviti proizvodnju kada god to požele učiniti.

 

Pokazano mi je kako trećinu drveća i svu travu koja je izgorjela predstavljaju požari koji će biti zapaljeni po cijelom svijetu i to će prvo biti od ogorčenih pogana, a zatim požari koji će biti zapaljeni prvom trubom.   

 

Otkrivenje 8:7 I prvi anđeo zatrubi; i nastadoše tuča i oganj pomiješani s krvlju, i budu bačeni na zemlju. I trećina stabala izgorje i sva zelena trava izgorje.

 

Pokazano mi je kako će na početku uništavačke grupe suzbiti horde policijskih državnih snaga, ali će kasnije te snage propadati zbog rata i stvari će biti u takvom neredu da kontrola neće uspjeti spriječiti one koji su ispunjeni bijesom i osvetom. Jasno sam uvjeren kako Armagedon neće ići po planu kojeg su zamislili elita i Hollywood!

 

Poganski 'preperi' postaju grupe antikrista tako što odbacuju Boga i pokušavaju sami sebe zaštititi i spasiti od grupe elite židovskih antikrista koji ih žele porobiti. Pokušavaju uništiti sve što mogu prije nego što umru strašnom smrću. Bog će uništiti sve koji pokušavaju uništiti zemlju, a ovo će biti dio uloge ateističkih pogana u uništavanju zemlje.

 

Pokazano mi je kako jedan od glavnih razloga zašto židovska elita razvija robote, da imaju umjetne 'robove' kako bi nagomilali vojsku sluga koji će se boriti za njihovu zaštitu, u slučaju da nemaju dovoljno voljnih pogana koji će biti dovoljno podložni da budu dobri robovi. Babilonski Talmud obećava svakom Židovu koji obožava židovskog mesiju, Sotonu - Lucifera, 2800 robova: (Izvor: http://rense.com/general86/talmd.htm, datum pristupa: 23. travnja, 2020.g.)

 

Pokazano mi je kako će se obistiniti riječi koje su sionističke vođe govorile da ako Izrael padne povući će cijeli svijet sa sobom. To će se sigurno dogoditi tijekom rata Armagedona. Ovi sionisti vjeruju kako će vladati tisuću godina s Luciferom kao mesijom na ovoj zemlji.

 

Pokazano mi je kako je odgovor koji je Krist dao svojim neprijateljima točan odgovor koji treba reći onima koji nas budu zarobili. Božja riječ kaže kako će Njegovi pravi sluge, osim 144,000 biti mučenici, obezglavljeni zbog Njega, pisano je:

 

Otkrivenje 20:4 I vidjeh prijestolja i one koji sjedoše na njih, i bijaše im dano da sude, i vidjeh duše onih kojima bijahu odrubljene glave zbog Isusova svjedočanstva i zbog riječi Božje, i one koji se ne pokloniše Zvijeri ni njegovoj slici i ne primiše njegov žig u svoja čela ili u svoje ruke; oni oživješe i kraljevaše s Kristom tisuću godina.

 

Pokazano mi je kako su ovo zadnji ostatci čaše koju mnogi moraju ispiti kao test svoje vjere i odanosti Kristu, koji je za njih pretrpio okrutnu smrt na križu. Nakon ovog vremena vjernici više nikada neće morati piti iz te čaše:  

 

Izaija 51:22 Ovako govori Gospodin GOSPODIN, Bog tvoj koji se zauzima za stvar svoga naroda: “Evo, iz ruke ti uzeh čašu trepeta, i talog iz čaše gnjeva svojega; nećeš ga ponovno piti.

 

U ime Boga Abrahamova, Izaka i Jakova, 

 

Ronald William Beaulieu

 

 

Preveo: Ivan Komadina