Irak, Iran, Amerika i Mali Rog iz Daniela 8

Povratak na Glavnu Stranicu


 

 

 

Dragi prijatelji,

 

Svjetska banka je u vlasništvu dvije obitelji, Rothschildi iz Engleske i Warburgovi iz Njemačke. Svaka od tih obitelji ima pet sinova i svaki je od tih sinova kontrolirao podružnicu Svjetske banke u jednom ili drugom trenutku, zajedno sa Svjetskim monetarnim fondom. Ti financijski kamatari posuđuju novac svakoj svjetskoj vladi uz kamate. Zakonska kamata predstavlja nacionalni dug svake zemlje koja posuđuje novac. Veliki dio kamata zarađenih posudbom novca raznim vladama svijeta koristi se za "umjetno" financiranje države Izrael. Inflacija je tamo vrlo visoka. Prije nekoliko godina hladnjak je koštao petnaest tisuća dolara. Mladi Židovi dobili su 40.000 dolara da odu tamo i nastane državu Izrael. Ipak, ortodoksni Židovi ne smatraju ovo naseljavanje države Izrael da dolazi od Boga pod ovakvim okolnostima i upravu su. Niti bi ortodoksni Židovi odobravali nemoral Hollywooda koji su prvenstveno pod kontrolom drugih iz njihove etničke grupe.

 

Međutim, čelnici Izraela rekli su da će srušiti svijet ako Izrael padne. Oni to mogu, i hoće. Zove se Armagedon. Ali sve je to u Božjem planu. Bog je obećao Hagari, majci Abrahamova izvanbračnog sina, Išmaela, da će od njega stvoriti veliku naciju. Bog je to učinio iz sljedećeg razloga:

 

Da zaustavi ceremonijalno žrtvovanje životinja kao pomirenje za grijeh nakon što je Hramski zastor poderan kada se prinijelo antitipološko Janje (Krist). Bog je to postigao (zaustavio Židove u daljnjem žrtvovanju) stvorivši snažnu naciju, Arape, koji su osvojili jedino mjesto na zemlji gdje su žrtve Židova bile smatrane valjanim - Hram, na kojem se nalazi Islamska džamija, i ona je Arapima sveta kao i Svetište (Tabernakul) Židovima.

 

Oba naroda (Židovi i Arapi) toliko su tvrdoglavi da bi prije srušili svijet nego se odrekli onog što smatraju svojim svetim vjerskim pravom. Svijet je zapanjen kad Arapi postaju mučenici zbog svojih ciljeva, ali na kraju će se pokazati da su Židovi jednako odlučni, jer će imati svoj odgovarajući udio u vođenju svijeta prema Armagedonu. Cionistički Židovi ne žele ništa drugo nego da ponovno zauzmu mjesto gdje je sveti Hram i počnu sa žrtvovanjem. Svi planovi, pa čak i svi materijali su spremni za to. [For proof--click here--WAIT FOR LOADING--and then click on the words: ENTER THE WORLD OF THE HOLY TEMPLE].

Cionistički Židovi radije bi da propadne svijet nego da se njihovi planovi unište. S tim na umu, cionistički Židovi su jednako spremni biti mučenici kao i Arapi, jer u konačnici neće ugroziti svoje planove da ponovno zauzmu Hram na gori, koji je isto tako svet Arapima, i riskirat će svijet da to učine. Ali, naravno, Bog je u kontroli. Židovi i Arapi su neprijatelji još od rođenja Jišmaela.

 

Sjedinjene Američke Države posudile su ogromne svote novca za rat u Iraku, koji je primarni interes Izraela, i tako ima ogroman nacionalni dug. Predsjednik Bush tvrdio je da će smanjiti poreze, ali kada će neznalice shvatiti da su visoko oporezovani stalnim poskupljenjem benzina, nafte i grijanja na plin i naftu? Vlada dobiva većinu prihoda od tih prirodnih resursa. To je jedini način na koji američka vlada može voditi rat u Iraku. Ali i tome će doći kraj.

 

Prema Svetom pismu, i Irak i Iran bit će uključeni u rat s Jarcem - Amerikom (Daniel 8) današnje zapadne sile s izrazitim rogom koji označava moć. Jarac će napokon pobijediti Irak i Iran, odnosno Mediju i Perziju. Međutim, trijumfalna pobjeda bankrotirat će Ameriku u dug koji će biti insolventan, osim ako smanji vrijednost svoje valute. Ova smanjenje valute bit će mnogo pogubnija od bilo kojeg porasta poreza što se tiče uništavanja imovine i životnih ušteđevina Amerikanaca. Amerika će biti ponižena do prašine - slomljen čuveni rog. Da, njezin je veliki rog (Daniel 8:8) slomljen i iz njega dolaze četiri nova znamenita roga prema četiri nebeska vjetra. I iz jednog od njih izlazi mali roga, koji će silno porasti. Nakon što Iran uđe u bitku, neće proći puno vremena do ostvarenja porasta snage malog roga, a nedugo nakon toga i dolazak Armagedona.

 

Bez obzira slažemo li se sa cijelim sljedećim člankom, svima će biti korisno da ga pročitaju. Autor se protivi odvajanju crkve od države, pa je vjerojatno katolik, a postoje i druga odstupanja od istine o kojima ćemo detaljnije govoriti. Međutim, velik dio završnih događaja, koji je iznesen i koji će uskoro uslijediti, vrlo je dobar i trebala bi ga razumjeti svaka osoba koja želi biti inteligentna u vezi s događajima posljednjih dana koji su se već počeli događati i koji će uskoro prerasti u rapidni niz događanja.

 

Ono što autor ne uključuje jest kako se Novi svjetski poredak koji su osmislili i podržali određene frakcije Židova i njihovi inicijati, uklapa kao svjetski igrač u ishodima završnih događaja. Ovaj bi faktor mogao biti prava sila zvijeri na kojoj jaše Crvena bludnica. Zvijer mrzi bludnicu i sve što ona predstavlja. I, naravno, mi kao adventisti vjerujemo da će Rim provesti Žig Zvijeri – štovanje nedjelje. Amerika više ukazuje na zvijer nalik janjetu s dva roga od one koju prikazuje autor ove knjige.

 

Božji blagoslovi,

 

Ron Beaulieu

 

Klikni ovdje za članak

Klikni ovdje za sva poglavlja ove knjige koji sadrži gornji članak. Obavezno pročitajte 20. poglavlje, Noć nevolja. Ovo učenje prikazuje dio muslimana koji će u posljednje vrijeme odigrati svoju ulogu u Sotoninoj konfederaciji na kraju vremena. To je ono što želim da vidite. Vjerujte mi, radovat ćete se što ste to pročitali.

 

P.S.  Za više o Rothschilds klikni ovdje

 

Zloglasni citat Paula Warburga: James Paul Warburg: " Imat ćemo Svjetsku vladu, bez obzira da li nam se sviđala ili ne. Jedino je pitanje hoće li Svjetska vlada biti postignuta osvajanjem ili pristankom."

 

Izgleda da su oni koji najviše žele jednu svjetsku vladu oni koji kontroliraju svjetski bankarski sustav.

 

Prijevod: Ivan Komadina