10 Rogova Koji Mrze i Uništavaju Bludnicu iz Otkrivenja 17

 

 

Povratak na Glavnu Stranicu


 

 

 

Biblija kaže da se cijela zemlja zanijela za zvijeri. Ali to ne uključuje najmanje dva entiteta, 144,000, i deset rogova svjetovnih ovlasti koji još nisu primili kraljevstvo, ali dobivaju moć kao kraljevi jedan sat sa zvijeri. Ovih deset kraljeva se nije zanijelo za zvijeri. Mrze ju i u konačnici uništavaju. Ovih deset kraljeva su Jezuiti/kabalisti/talmudski Židovi koji su mrzili Rim i kršćane tisućljećima. Mrze katoličanstvo i kršćane općenito, toliko da namjeravaju uništiti ne samo katoličku bludnicu, već sve kršćane na licu zemlje.

 

Otk 17:12 I deset rogova koje vidje deset je kraljeva; oni još ne primiše kraljevstva, ali će, za jedan čas, primiti sa Zvijeri vlast kao kraljevi.

 

Otk 17:13 Oni su jedne misli, i svoju će silu i vlast predati Zvijeri.

 

Otk 17:14 Oni će zaratiti s Jaganjcem i Jaganjac će ih pobijediti — on i oni koji su s njim: pozvani i izabrani i vjerni — jer je Gospodar gospodarā i Kralj kraljeva.«

 

Otk 17:15 I reče mi anđeo: »Vode koje vidje, gdje bludnica sjedi, to su puci i mnoštva i narodi i jezici.

 

Otk 17:16 I deset rogova koje vidje na Zvijeri — će zamrziti bludnicu i opustošiti je i ogoliti; i mesa će se njezina najesti i ognjem je spaliti.

 

Otk 17:17 Jer Bog im u srca stavi da izvrše naum njegov, i budu jedne misli, i kraljevstvo svoje daju Zvijeri dok se ne ispune riječi Božje.

 

Otk 17:18 A žena koju vidje grad je veliki što kraljuje nad kraljevima zemaljskim.«

 

Walter Veith govori u svom video na ovom linku https://www.youtube.com/watch?v=G6nqp8jzSr4 da svjetski bankari nisu kraljevi koji mrze bludnicu zato što će oni oplakivati njeno uništenje. To nije istina zbog sljedećih važnih razloga koje Walter Veith ne prepoznaje:

 

1.   Bludnička zvijer također ima 10 rogova koji predstavljaju kraljeve zemlje koji su stara škola katolicizma i ne slažu se s promjenama koje je infiltracija Jezuita pokrenula u katoličkoj doktrini. Ovo su kraljevi koji će oplakivati uništenje katoličke crkve.

 

2.   Jezuitski/kabalistički/talmudski Židovi koji su "preobraćeni u katolicizam u španjolskoj inkviziciji", organizirao je Ignatius Lopez Loyola u Društvo Isusovaca (Jezuiti), koji zapravo mrze Krista i sve predstavnike kršćanstva.

 

3.   Ovi Židovi/Jezuiti infiltriraju se u katoličku crkvu, te su preuzeli njezino bogatstvo spletkama i ucjenama zbog seksualnih skandala crkve. Dakle, oni neće tugovati zbog njezine smrti jer su potajno opljačkali njezino bogatstvo. Rothschildi posjeduju cijelo Rimsko bogatstvo u ovom trenutku.

 

4.   Veith govori kako katoličanstvo kontrolira sva bogatstva svijeta, kao i kontrolu holivudskih i svih medija. Jedini način na koji je ovo istina je zato što su Jezuitski kripto Židovi preuzeli bogatstvo crkve, a to je dijelom istaknuto činjenicom da je papa Franjo Jezuit, koji mijenja mnoga uvjerenja starih čuvara katolika, i oni su vrlo zabrinuti zbog te činjenice.

 

5.   Lako je dokazati da Kabalisti/Talmudski Židovi posjeduju i kontroliraju Hollywood i medije

 

http://jesuits.webs.com/media-control  

 

http://www.huffingtonpost.com/alan-dershowitz/do-jews-control-the-media_b_753227.html

 

6.   10 kraljeva iz Otk 17:12 su jedne misli sa zvijeri bludnicom a to je da oboje žele svjetsku dominaciju. Stoga oni daju svoju vlast zvijeri bludnici zato što žele manipulirati njezinim sljedbenicima kojih ima 1,2 milijarde tako da rade što oni žele sve dok njihov gospodar, Sotona ne ustane iz bezdana i ne spali Katoličku zvijer nakon što ona bude vladala 42 mjeseca kao antikrist. Otk 13:1-5 NAKON izlječenja rane, U KONTEKSTU. Ovo je doslovno vrijeme pošto nakon 1844. nema više dan za godinu – nema više proročkog (dan za godinu) vremena od tada.

 

Veith govori da zmaj uništava zvijer, ali Otkrivenje 17 kaže u Otk 17:16 ''I deset rogova koje vidje na Zvijeri – ti će zamrziti bludnicu i opustošiti je i ogolit; i mesa će se njezina najesti i ognjem je spaliti." Zapravo, i zmaj (Sotona) i njegovi podanici (sekularni kabalistički/isusovački/talmudistički Židovi) unište bludnicu.

 

7.   Veith je napravio grešku u svojoj tezi govoreći kako katolici posjeduju sve i da je svo zlato u Londonu. To je Rothschildovo skladište u financijskom centru jedne kvadratne milje koju posjeduju u Londonu. U drugom videu Veith pokušava zaključiti da je ime Rothschild ime za grb obitelji (štit), ali je to ime poteklo od Amschel Bauera, Židova, koji je obiteljsko prezime promijenio u Rothschild. https://www.biblebelievers.org.au/slavery.htm

 

8.   Veith citira Protocols of the Learned Elders of Zion, kao uvaženu, a sva je o židovskoj zavjeri kako da vladaju svijetom. Čitao sam to dok sam bio tinejdžer. Možete ju pronaći online. Dakle, trebao bi biti svjestan uloge Židova kao mrzitelja Bludnice Otkrivenja 17 i kršćana općenito.

 

Ignatius je bio prvi nadzorni generalni Jezuitskog reda. Nadzorni general često se naziva i Crnim Papom, jer nosi crnu uniformu dok Papa nosi bijelu.

 

Gore navedeno je još jedna od Veitovih velikih pogrešaka u njegovom naizgled pokušaju da zaštiti Židove, jer on je isto Židov. Vrlo je sumnjiv jer zna previše o masonima, iluminatima, Židovima itd., da ne bi znao sve gore navedeno. Znao sam najmanje 50 godina da Židovi posjeduju i kontroliraju medije i industriju Hollywood Cinema. Michael Eisner, Židov, posjeduje Disneyland. http://nationalvanguard.org/2016/08/disney-and-the-jews-eisner-and-his-kind-must-stop-harming-our-children/

 

Veithova tvrdnja da katolici kontroliraju medije i Hollywood je izmišljena obmana, ili je to ozbiljno neznanje od strane čovjeka s očitom inteligencijom. Isti osjećaj primjenjuje se na njegove stavove o Otkrivenju 17. Prevara svih prevara bi bila da je Veith mason, osobito pošto je njegov punac bio jedan, a on (Veith) zna toliko zamršenih pojedinosti o masonskim simbolima. U svakom slučaju, on obmanjuje puno Adventista Sedmog dana u jako ozbiljnim pitanjima uz ova gore navedena.

 

Nezamislivo je s obzirom na znanje koje Veith ima o Iluminatima i svim ostalim tajnim društvima, da može zaključiti da svjetski bankari koji su se prodali Luciferu/Sotoni kao kabalistički/talmudski/Jezuti Židovi, ne igraju važnu ulogu u odnosu na 10 rogova Otkrivenja 17:12,16. On vrlo budalasto izjavljuje da Biblija ne spominje Bankare, ali Biblija ne spominje ni katolike. Mi ih poznajemo po njihovim plodovima, baš kao što možemo poznati bankare po njihovim plodovima.

 

§  Uči da loši napuštaju zvaničnu SDA crkvu, kako bi postala pobjednička crkva. Da je to istina, Ezekiel 9 ne bi POČEO U NJEGOVOJ CRKVI, NJEGOVOM SVETIŠTU. Testimonies, Vol. 5, p. 211.

 

§  Kao odgovor na otpadništvo, on poučava: "Samo ostanite sjediti u crkvenim klupama i čitajte Bibliju." Dakle, on govori: Ostanite na pokolju!

 

§  Walter Veith ne uzdiše i ne jadikuje zbog svih gnjusoba, a ako je to činio, i ako bi poučavao svoje slušatelje da to čine, on i oni bi odmah bili izbačeni iz crkve! Krist je tip onoga što se događa svima koji to čine, čak i ako to čine kao što je to činio Krist.

 

§  U jednom videu zauzima cijeli videozapis citiranjem poglavlja u Jeremiji, i kaže da je to tip za adventiste. To je istina, ali zašto ne citira Izaiju 37:31,32 i ne poučava da su ti stihovi također tipologija za adventiste, budući da je Ellen White prorokovao pad zvanične SDA crkve.

 

§  On uči da je zvanična SDA Crkva zjenica Božjeg oka. Božja riječ kaže da je Sion zjenica Njegovog oka, a Sion je pobjednička crkva, nevjesta, Izaija 62:1-5, i Hebreji 12:22, 23.

 

§  Ellen White je rekla da je svaki od starih proroka pisao više za nas nego za Židove, iz razloga što imamo njihov primjer iz kojeg bismo trebali naučiti.

 

§  Walter Veith ne podučava korporativnu odgovornost za otpadništvo crkve.

 

§  Kada je Predsjednik njemačke generalne konferencije pridružio crkvu njemačkom nacionalnom vijeću crkava, Veith je rekao da je samo predsjednik osobno odgovoran, ali je cijela svjetska crkva odgovorna korporativnom odgovornošću, kako tvrdi Pismo i Ellen White.

 

§  Walter Veith kaže da crkva nije teokracija. Ellen White kaže da jest.

 

§  Walter Veith očigledno je prevaren zbog svih E. G. White izjava koje su vođe pogrešno primijenili i/ili pogrešno protumačili od smrti Ellen White 1915. godine. Kada se navedene izjave interpretiraju pomoću formule za težinu dokaza Ellen White, zahtijevaju vrlo različitu interpretaciju kako ništa ne bi proturječilo. Zapravo, formula za težinu dokaza bila je od Williama Millera, a potvrđena od Ellen White.

 

Mnogi su Židovi prihvatili ponudu koju je Sotona nudio Kristu u pustinji – kontrolu nad svijetom, ako bi obožavali Sotonu. Pošto Walter Veith dobro poznaje i često citira kako masoni obožavaju Lucifera, sa svojim dubokim znanjem o masonima, on bi trebao znati da na višim razinama masonstvo vode Židovi. Pošto je on sam Židov, trebao bi ih prepoznati po njihovim prezimenima. Pogledajte sljedeće Google pretraživanje:

 

Johann Emanuel Veith - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Johann_Emanuel_Veith

1.    Cached

2.    Similar

Johann Emanuel Veith (b. of Jewish parents [židovski roditelji] at Kuttenplan, Bohemia, 1787; d. at Vienna, 6 November 1876) was a Bohemian Roman Catholic preacher.

 

Potičem ljude da gledaju videozapise Waltera Veitha zbog dobra koje je u njima, ali vidim ozbiljne pogreške koje će doprinijeti padu mnogih adventista sedmog dana.

Walter Veith glumi nijemog psa stražara (5T 211, Iza 56:10-12) tako što ne jadikuje i ne uzdiše zbog svih gnjusoba u crkvi.

 

~rwb

 

Prijevod: Ivan Komadina